Exposities

Nu:

6-9 t|m 3-11

Emerge

In de solotentoonstelling EMERGE exposeert Harm van den Berg (1970) voor het eerst recente tekeningen. Enkele kleine werken waren, als eerste kennismaking, al te zien in de openingstentoonstelling van Galerie Getekend.

Harm van den Berg onderzoekt de begrippen natuur, landschap, ruimte en schaal in diverse disciplines. Sinds enkele jaren maakt hij tekeningen met potlood op papier van klein en groot formaat. Ze doen denken aan een grafische weergave van computerdata of een wetenschappelijk proces, waaraan schaalaanduiding ontbreekt. Een mengeling van ontwerp en natuurlijke groei, herkenbare en onherkenbare vormen.

Verwacht:

8-11 t|m 5-1-2020

ASK THE TREES
Emmy Bergsma (solo)

2020

Pietsjanke Fokkema (solo)

mynke buskens (solo)

marlies appel (solo)

Sandra kruisbrink (solo)

Geweest:

5-6 t|m 1-9

Getekend

GETEKEND is de openingstentoonstelling van Galerie Getekend. Het is een groepstentoonstelling van Harm van den Berg, Emmy Bergsma, Sandra Kruisbrink en Christiaan Kuitwaard. Hun werk toont een prachtige variatie in tekenstijlen. Van heel gelaagd, verstild en poëtisch tot geometrisch en grafisch. Van rijk gebruik van verschillende materialen tot sobere pen- en potloodtekeningen.

26-9 t|m 29-9

Art on Paper

Galerie Getekend staat nu op Art on Paper Amsterdam. Op deze kunstbeurs presenteren 35 Nederlandse en enkele buitenlandse galerieën kunstwerken op papier.

Art on Paper Amsterdam vindt plaats van 26 tot en met 29 september in de monumentale Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam. Galerie Getekend is te vinden op stand 33.

Galerie Getekend presenteert op deze beurs tekenkunst van Harm van den Berg, Emmy Bergsma en Bente Wilms.

Sluit Menu

Pssst ... voor u weggaat: Wilt u de updates van Galerie Getekend in uw mailbox?