Van Der Ploeg - Art and Projects

Advies

VanderPloeg Art and Projects wordt gerund door Stina van der Ploeg, afgestudeerd kunsthistorica met een grote passie voor kunst in al haar verschijningsvormen en meer dan 25 jaar professionele ervaring in zowel de particuliere- als publieke sector.

Zo was ze redacteur bij een uitgeverij gespecialiseerd in kunst en architectuur en medewerker bij diverse galeries. Haar professionele expertise berust echter vooral op haar jarenlange beleids- en managementwerkzaamheden in de museale wereld en voor diverse gemeentelijke overheden.

Ze was interim afdelingshoofd bij het Rijksmuseum te Amsterdam en directeur bedrijfsvoering bij Museum Belvédère in Heerenveen. Voor de gemeenten Leeuwarden, Hengelo en Kampen was ze verantwoordelijk voor advisering in de diverse disciplines op kunst en cultuurgebied zoals beeldende kunst, erfgoed, podiumkunsten en cultuureducatie.

Verder bekleedt ze verschillende bestuurlijke functies o.a. bij Stichting Tijd.
Wilt u meer informatie, bekijk dan haar Linkedin profiel.

Projecten

Op tijdelijke basis is ze beschikbaar als projectleider of interim adviseur. Bijvoorbeeld voor het opstellen van een beleidsnota, een herbestemmingsproject of kunst in de openbare ruimte. Wilt u meer weten over wat ze voor u zou kunnen betekenen, neemt u dan contact met met haar op.

Kunstbemiddeling

VanderPloeg Art and Projects bemiddelt tussen kunstenaars en opdrachtgevers bij aankopen, verkopen of kunstopdrachten. Zoekt u bijvoorbeeld een uniek schilderij, een bijzonder relatiegeschenk of wilt u een mooi beeld voor buiten maar weet u niet goed een keuze te maken, dan kan ze u hierbij adviseren.