1 Jaar Galerie Getekend

Een jaar geleden opende Galerie Getekend op 24 mei haar deuren met een mooie groepstentoonstelling van Harm van den Berg, Emmy Bergsma, Sandra Kruisbrink en Christiaan Kuitwaard. Hiermee kwam mijn lang gekoesterde wens uit om een eigen galerie voor tekenkunst te beginnen. Vier solo-exposities, een presentatie op Art on Paper Amsterdam volgden en dan is het zomaar een jaar later en leven we in een andere realiteit. 

Veel dank aan alle kunstenaars, kijkers, kopers en lezers voor jullie belangstelling en waarderende reacties. Het geeft veel voldoening om prachtige tekenkunst te kunnen tonen, dus ik blijf de deuren openen voor telkens weer verrassende en veelzijdige presentaties.

Bekijk de terugblik van afgelopen jaar in beeld hieronder en neem ook een kijkje bij de kunstenaars wanneer je meer werk wilt zien. Heb je interesse in een specifieke tekening, laat het me weten; ik help je graag om je collectie te verrijken. 

Je kunt de galerie altijd op vrijdag- of zondagmiddag van 12-17 uur bezoeken. Wil je een privé bezoek, bel of mail me dan om een afspraak te maken.

 

Deel dit bericht